Aszfaltozás

2023.06.05. 14:16

Repedezett volt, felújítják a tiszaújvárosi járdát

A Bartók Béla úti távhővezeték cseréje után felújítják az ott lévő járdaszakaszt is. Erre 12 millió forintot hagyott jóvá a képviselő-testület.

BOON

Megújul a tiszaújvárosi út

A tiszaújvárosi Bartók Béla út 2-6. szám alatti épületek északi oldalán található aszfaltos járda felülete repedezett volt, a közműjavítások miatt több részből állt, szélei töredezettek, és nem mindenhol rendelkezik süllyesztett csatlakozással. Az érintett járda keleti része alatt távhővezeték húzódik, melynek rekonstrukciója május közepén megkezdődött, így a járda ezen részét a szolgáltató újítja fel. Tekintettel arra, hogy a járda nyugati része is hasonlóan rossz állapotú, ezért javasolt annak is a felújítása. 

Mindkét részen elbontják a jelenlegi járdát. Az új burkolat is aszfaltos lesz, a meglévő csatlakozásoknál a szegélyeket lekerekítik. A Bartók Béla út 6. sz. alatti társasház részére egy új burkolt felületet is kialakítanak a hulladéktároló alatt annak érdekében, hogy a társasház lakóinak ne kelljen az útra kimenni a hulladék elhelyezésekor. A felújításra bruttó 12 millió forintot szavazott meg a testület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában