Mélygarázsban

2023.05.04. 15:30

A Városgazda állítja: ők kijavították a hibát, csak valaki „széttaposta”

Azt a múltkor írtuk, hogy néha felszedik a burkolat nagy részét, de olyan is előfordul, hogy visszahelyezik a térköveket, de hibásan.

UA

Fotó: Ujlaki Attila

A Városgazda szerint ők kijavították az Európa téri mélygarázs bejáratánál a burkolatot, amelyről a héten megírtuk, hogy közel egy éve folyik a nagyjából egy négyzetméternyi burkolat javítása a tér alatti mélygarázs bejáratánál. A Városgazda most azt válaszolta, hogy a problémáról tudnak, ők ki is javították, de szerintük: „sajnos még aznap széttaposta valaki”. Hozzátették: újbóli javításra lesz szükség, így ezt a feladatot már ütemezték, a probléma megoldása folyamatban van. Az, hogy mikorra oldódhat meg, nem derült ki a válaszból. 

 

Azt a múltkor írtuk, hogy néha felszedik a burkolat nagy részét, de olyan is előfordul, hogy visszahelyezik a térköveket, de hibásan. A töredezett burkolaton így folyamatosan balesetveszélyes  gyalogosan a mélygarázsba le és fel közlekedni – az ott élők szerint. A képek tanúsága szerint a javítás utáni állapotban is meg lehetett törve az egyik burkolati elem, illetve a dolog pikantériája, hogy milyen lehet az amúgy nagy teherbírásra kialakított burkolat teherbírása, ha ilyen hamar összetörhet. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában