Borzalmas

2023.04.19. 20:00

Eljárást indított a rendőrség a társaikat bántalmazó, megalázó lányok ellen

Következménye lesz a portálunk birtokába került videón látható eseményeknek.

BOON

Ahogy arról beszámoltunk, döbbenetes videókat juttattak el szerkesztőségünkbe, amelyen az látszik, hogy fiatal, vélhetően középiskolás lányok hogyan bántalmazzák, illetve alázzák meg társaikat. Mindkét felvétel Miskolcon készült, az egyik a Miskolc Pláza parkolóházában, a másik pedig annak a tetején.

A két videót eljuttattuk a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol vizsgálni kezdték őket. Most arról tájékoztatták portálunkat, hogy a pakolóházban készült felvételen látható események kapcsán a tettleg becsületsértés elkövetése állapítható meg, mely miatt magánindítványt terjeszthet elő az áldozat. A rendőrségre egyelőre ilyen bejelentés nem érkezett.

A másik videón szereplők – amely az épület tetején készült és letérdeltetik rajta a lányt – viselkedése felveti a kényszerítés bűntett gyanúját, amely miatt a rendőrkapitányság el is indította a büntetőeljárást, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A közösségi oldalon a cikkünk alatt meglehetősen indulatos hozzászólások születtek és többen egymásnak is estek. Míg az idősebbek mélyen elítélik a videón látottakat, addig a fiatalok még viccesnek is találják a látottakat. A rendőrségi eljárás azonban bizonyítja, hogy bizony az ilyen eseteket nagyon is komolyan veszik és komoly következménye is lehet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában