Terrorizálás

2023.04.18. 20:00

Megdöbbentő videók: Így bántalmazták és alázták társaikat a miskolci középiskolás lányok!

Egészen elképesztő felvételek jutottak portálunk birtokába, amelyeket eljuttattunk a rendőrségnek is.

ÉM

Döbbenetes videókat juttattak el szerkesztőségünkbe, amelyen az látszik, hogy fiatal, vélhetően középiskolás lányok hogyan bántalmazzák, illetve alázzák meg társaikat. Mindkét felvétel Miskolcon készült, az egyik a Miskolc Pláza parkolóházában, a másik pedig annak a tetején.

A tetőn készült videón egy lány megalázása látszik. Több társa veszi fenyegető módon körbe, miközben a videót készítő biztatja őket: „Pofozd meg, fejeld meg” – kiabálja oda. Az egyik lány végül megüti a fenyegetett társát, aki ennek hatására „meghunyászkodik” és letérdel támadói előtt. A videón még hallatszik, hogy egy másik lány elképedve azt mondja: „Most kajak g**i ennyire megalázzátok egymást?”

A másik felvételen a parkolóházban másik társaság szerepel, szintén többen fenyegetnek egy lányt, kiabálva vele, majd meg is ütik, miközben a videót készítő elképedve, „Úh g**i…” káromkodással csodálkozik rá az esetre.

A felvételek nem csak arra bizonyítékok, hogy a középiskolás lányok között is dívik egymás bántalmazása és megalázása, hanem arra is, hogy továbbra is készülnek az ilyen esetekről is felvételek, amelyek körbeküldözése, nyilvánossá tétele további megalázást jelent annak, aki a bántalmazást elszenvedni. Nem utolsó sorban arra is, hogy milyen csúnyán beszélnek a mai tinik.

Utóbbi nem számít bűncselekménynek, ellentétben a bántalmazással, a megalázással, terrorizálással, a felvételek készítésével és közzétételével.

A két videót eljuttattuk a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol vizsgálják őket, későbbre ígértek tájékoztatást arról portálunknak, hogy milyen bűncselekményekkel és következményekkel kell szembenézniük a felvételen szereplőknek és az azokat készítőknek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában