Húsvét

2023.03.25. 07:00

Zenés miskolci "katonai" áhítat húsvét előtt

Különleges, húsvéti zenés áhítatra várják az érdeklődőket az avasi református templomba.

ÉM

Az avasi református tmeplom ad helyet az áhítatnak

Április 4-én, 18 órától zenés áhítatra várja az érdeklődőket a Magyar Honvédség Debrecen Helyőrség Zenekar, a Miskolc-Avasi Református Egyházközség és a Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 4. Hadkiegészítő és Toborzó Iroda az avasi református templomban. Igét hirdet Sajtos Szilárd alezredes, a Honvédelmi Minisztérium Protestáns Tábori Lelkészi Szolgálat kiemelt református tábori lelkésze. A zenés áhítat alatt a Debrecen Helyőrség Dandár az egyházi ünnephez illeszkedő koncerttel készül, illetve közreműködik Záhorszki-Hangó Viola és az Avasi Örömhír Kamaraegyüttes Zenekara. 
A rendezvény célja, hogy az egyetemleges kereszténység egyik legfontosabb ünnepének "előestéjén" a Magyar Honvédség katonai szervezeteinek, illetve a helyi egyházi szereplők segítségével egy zenei alapon nyugvó áhítattal köszöntse közösen a húsvét közeledtét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában