Állatbarátok figyelem!

2023.03.03. 12:06

Új kedvencet keresne? Gazdit keresnek a MÁSA árva kutyusai

A Miskolci Állatsegítő Alapítvány árva lakóiból mutatunk be hármat, örökbefogadhatók.

Fotó: Bujdos Tibor

Előzetes bejelentkezés után lehet személyesen is meglátogatni a kiszemelt állatot. A kutyákat chipelve, oltva, féregtelenítve és bolhátlanítva, illetve ivartalanítással adják örökbe, amelynek költsége 18 ezer forint. Tájékoztatás mindennap 8 óra és 16.30 között kérhető a következő számon: 30/232-1890.
Léna visszahozott kutyus. A gazdája külföldre költözött, és nem vitte magával. Léna gyönyörű bundájú, kedves, ivartalanított, körülbelül 2,5 éves nőstény. Eleinte nagyon bánatos volt, de már mindenkivel barátságos.

Léna

Brájen körülbelül 2021-es születésű kan kutya. Először növendék korában került a menhelyre egy csúnya sérüléssel. Meggyógyították, ivartalanították, majd örökbe fogadták. Nem tartott sokáig, Brájen nemrég visszakerült, mert „nem bírtak vele”. Mindenképpen aktív gazdiknak ajánlják, akiknek van ideje a kutyával foglalkozni, sétálni.

Brájen

Verácska 9-10 hetes nőstény kiskutya. Valószínűleg nem lesz túl nagy testű, így akár lakásban is tartható. Nagyon kedves, játékos kölyökkutya, jelenleg ideiglenes befogadónál várja az álomgazdi jelentkezését.

Vera

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában