Zárva

2023.03.31. 11:19

Ez történik most az Ellipsumban

A város internetes hírportálja szerint most is gőzerővel zajlanak a garanciális munkálatok.

UA

Még minden bizonytalan az Ellipsum körtül

Fotó: Ádám János

Sokáig csend övezte a miskolctapolcai fürdőkomplexumban zajló munkálatokat, mindenki csak annyit tudott, hogy garanciális munkálat végez a kivitelező, most éppen új medenceburkolatot kapnak a medencék. 

Portálunkat - a korábbi kérések ellenére - nem engedték be az Ellipsumba, hogy dokumentálni tudjuk a munkafolyamatokat, így csak azt tudjuk elmondani, hogy még mindig tart a múlt októberben elkezdett garanciális javítás. 

Korábban kerestük a miskolci városháza sajtóosztályát. Azt írták: az energiaárak alakulása fogja meghatározni a fürdő újraindításának esetleges időpontját. A város internetes hírportálja szerint most is gőzerővel zajlanak a garanciális munkálatok az Ellipsum Élmény- és Strandfürdőben. A kezdés még bizonytalan, az viszont biztos, hogy a talpunk érezni fogja a különbséget. A fürdőzni vágyók már most érezhetik a talpuk alatt a különbséget más városokban, hiszen korábban arról is írtunk, hogy az egyik legnagyobb kereskedelmi rádió, fizetett hirdetésben csábítja el a vendégeket Miskolcról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában