Vendégeink voltak

2023.03.23. 13:36

Bláthys diákok jártak szerkesztőségünkben

A középiskolás diákok ízelítőt kaptak az újságírók és szerkesztők munkájából.

Szerkesztőségünkbe látogattak csütörtökön a Miskolci SZC Bláthy Ottó Villamosipari Technikum 11. B osztályos tanulói,

Fotó: BNR

Szerkesztőségünkbe látogattak csütörtökön a Miskolci SZC Bláthy Ottó Villamosipari Technikum 11. B osztályos tanulói, akik erősáramú elektrotechnikusok lesznek. Magyartanáruk Csacsovszky Krisztina kísérte el őket, hiszen a magyarórán médiaismeretekkel is foglalkoznak. A diákok, bár terveik között nem szerepel, hogy újságírók legyenek, de érdeklődéssel hallgatták a szerkesztőség munkatársait: Csákó Attila főszerkesztőt, Hegyi Erika újságírót és Bónusné Nánási Reginát, a Borsod Online szerkesztőjét.

A bláthysok hallhattak az Észak-Magyarország megyei napilap szerkezetéről, felépítéséről, a napi munkáról, a címadás fontosságáról, egyes újságírói műfajokról, és az internetes portálunk szerkesztőinek munkájáról. A szerkesztőség mindennapjaiba is bepillantást nyertek, láthatták, miként dolgoznak az újságírók, a szerkesztők, a tördelők és az értékesítési részleg munkatársai.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában