Retro

2023.02.07. 13:37

Fél éve volt már fürdőszobájuk, de vizük hozzá egy csepp sem

Miről írt 70 éve az Észak-Magyarország? Az olvasók kértek szót a megyei napilap 1953. február 7-i számában.

ÉM

Fotó: Shutterstock

„Hat hónapja lakunk a miskolci Rácz Ádám utca V. számú bérházban. Államunk gondoskodik a dolgozók kényelméről, s ezért minden egyes lakásban van fürdőszoba. Sajnos azonban, az építő vállalat nem kötötte be a csöveket a fürdőszobába, s nem szerelte fel a vízcsapokat sem. Kérjük, hogy a szerelést a legsürgősebben végezzék el! 

Az V. számú bérház 33 lakója

*

Az elmúlt év szeptemberében adták át rendeltetésének az ormospusztai népboltot. A gyönyörű, minden igényt kielégítő korszerű helyiségbe azonban még mindig nem szerelték fel a vízcsapokat. Szeretnénk, ha a népbolt haltartályt is kapna, hogy élő halat vásárolhassunk.

Rigó Mihály, Ormospuszta

*

Kazincbarcikán az alsó vasútállomásnál van egy labdarúgópálya. A kapukereteken még most is ott ázik a háló. Miért nem gondoskodik az illetékes sportkör, hogy a hálókat télire megfelelően raktározzák? Ha nincs szükségük rá, adják át olyan sportkörnek, amelynek versenyzői boldog örömmel fogadnák.

Bodnár Vilmos
(Az olvasói hozzászólásokat Levelezőink villámai című összeállításában közölte 
az Észak-Magyarország 1953. február 7-i kiadása)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában