Advent

2022.12.05. 18:00

Csúnya pulcsik versenyeztek fényfestéssel Miskolcon

Adventi program volt a miskolci Művészetek Házában vasárnap.

ÉM

Fényfestés

Az adventi programok sorában csúnya karácsonyi pulcsik versenyét rendezte meg a Miskolci Kulturális Központ. A jelentkezők vasárnap késő délután a Művészete Háza (MÜHA) kávézójában mutathatták be a zsűrinek saját ünnepi öltözéküket. A zsűri már a jelentkezők bátorságát is díjazta, minden versenyző kapott egy forró csokit ajándékba. Az, hogy valójában csúnyák vagy szépek is voltak a pulcsik, teljesen szubjektív és talán nem is ez volt a lényeg, hanem a vidám karácsonyváró esemény maga. Mindenesetre az első három helyezett értékes nyereményben részesült. 

 

Mindeközben amíg bent a házban a pulcsikat zsűrizték, odakint a téren 18 óráig még nyitva voltak kézműves sátrak, a Miskolci Nagycsaládosok Egyesülete és a Miskolci Állategészségügyi Telep részére pedig adományokat gyűjtöttek. És szólt a muzsika. A ZENITA Hang-varázs Stúdió tehetségei énekeltek. Látványként pedig az adventi üvegfestés workshop műveit vetítették fényfestéssel a falra. A következő vasárnapon, december 11-én is várják az érdeklődőket adventi programokkal a MÜHA-ban.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában