Részvételiség

2022.11.29. 15:00

Városi Est a Népkertről másodszor

A szakértők a belváros legnagyobb összefüggő zöldterületének környezeti, kulturális, közösségi és intézményi lehetőségeit járják körül.

Fotó: Bujdos Tibor

A miskolci önkormányzat és civil szakmai partnere, a Dialóg a Közösségekért Közhasznú Egyesület december 1-jén, 17 órától rendezi meg a II. Városi Estet a Népkerti Vigadóban.

Az eseményen szakértők segítségével a belváros legnagyobb összefüggő zöldterületének, a Népkertnek a – környezeti, kulturális, közösségi és intézményi – lehetőségeit járják körül a résztvevők. A rendezvény célja,  első lépésként, bevonni az állampolgárokat a döntéselőkészítési folyamatokba. A kávéházi beszélgetések mintájára megszervezett est során azokat a Népkerthez kapcsolódó tényeket ismerhetik meg a résztvevők, amelyek egy jövőbeni fejlesztés során behatárolják majd a lehetőségeket. 

A program:

17.00 Varga Andrea és Szopkó Tibor, Miskolc alpolgármestereinek köszöntője a részvételiség, valamint a turisztika és városfejlesztés nézőpontjából.

17.10 Szakértői bevezetők és az online kérdőívek eredményeinek ismertetése. Megszólalók: Szunyogh László, Miskolc Megyei Jogú Város főépítésze, Havasi Virág szociológus, Sélley Andrea, a Dialóg Egyesület tagja


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában