Meglepetés készül

2022.11.24. 14:00

Színházigazgatókra bízzák a karácsonyi ajándékcsomagokat

A Miskolci Nemzeti Színház is csatlakozott az Egyszülős Központ kezdeményezéséhez.

ÉM

Béres Attilát, a miskolci színház igazgatóját is felkérték a jótékonysági ügy karácsonyi nagykövetének

Fotós: Vajda János

Karácsony közeledtével az Egyszülős Központ - támogatói felajánlásoknak köszönhetően - 200 vidéki és 200 budapesti egyszülős családot lep meg az ünnepekre egyenként 40 ezer forintos ajándékcsomaggal.

Az Egyszülős Központ azt közölte, hogy ebben az évben "Színházak az egyszülősökért" címmel kampányt indítottak: karácsonyi nagykövetnek kérték fel a megyeszékhelyek színházigazgatóit, akik a saját városukban adják át az ajándékcsomagokat.

A felkérést kivétel nélkül minden megkeresett színház elfogadta, így minden megyébe tudnak csomagot küldeni az egyszülős családoknak.

Az ajándékcsomagot november 28-ig az Egyszülős Központ honlapján lehet igényelni.

– Jelenleg is folynak az egyeztetések a civil szervezettel – erősítette meg Méder Noémi, a színház sajtósa.

Karácsonyi nagyköveteiket december 13-án a budapesti Egyszülős Központból indítják el, hogy 200 vidéken élő egyszülős családnak eljuttassák a karácsonyi csomagokat - áll a szervezők közleményében.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában