Gála

2022.11.05. 18:11

Prima Díj a legkiválóbbaknak - frissítve a díjazottakkal, fotókkal

A jelöltek közül hárman kapták meg november 5-én, szombaton este az elismerést, egy jelölt pedig Közönségdíjas lett.

ÉM

Fotó: Ádám János

A díjazottak:

20:29

A 2022-es Prima Díj gálán a közönségdíjat a magyar sport kategória jelöltje, Fazekas Miklósné kapta.

20:21

A harmadik Prima Díjat a Magyar oktatás és köznevelés kategória jelöltje, a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és Kollégium kapta.

20:02

A magyar sport kategória jelöltje a Factory Aréna kapta a második Prima Díjat.

19:40

A magyar ismeretterjesztés és média kategória jelöltje, Hajnal József újságíró kapta az első Prima Díjat.

 

Rivasz Kinga ig.h. (Jezsuita Gimnázium), Fazekas Miklósné elnök (B-A-Z. Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület) közönségdíjas, Holczinger Ferenc ig. (Jezsuita Gimnázium), Egri Zsuzsa (Factory Aréna), Hajnal József újságíró
Fotós: Ádám János

 

Elkezdődött a Miskolci Nemzeti Színházban az idei Prima Díj Gála. Ma este dől el, hogy a 9 jelölt közül kik lesznek a Prima díjasok és ki nyeri a Közönségdíjat. 

 

A főszervező a Vállalkozók és Munkaadók Országos Szövetségének Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezete, amely immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg a díjkiosztó gálát. A díjjal a megye vállalkozói és gazdasági szereplői ismerik el szűkebb pátriájuk kiválóságait, a magyar kultúra, a művészetek, a tudomány, az oktatás, az ismeretterjesztés és média, a köznevelés és a sport területén. 

Fotós: Ádám János

A kilenc megyei Prima Díjra esélyes jelölteket 130 jelölt közül választotta ki a zsűri. A három győztes idén is 1-1 millió forintot és a Mancs kutyát ábrázoló bronzszobrot vihetik haza, valamint megkapják az ifj. Vajda Attila ékszerész által készített, gyémántokkal kirakott aranykitűzőt, amely Mancs tappancsát ábrázolja. 

A Prima Gálán a díjazottakat színvonalas szórakoztató és művészeti produkcióval köszöntik. Emellett a hagyományoknak megfelelően idén is átadják az Év Vállalkozója díjakat. 

Részletek később. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában