Figyelem!

2022.10.07. 11:40

Félpályás útlezárás a 26-os főúton három napig

Nagyfelületű burkolatjavítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 26-os Miskolc-Bánréve másodrendű főút sajószentpéteri átkelési szakaszán október 10-12. között, hétfőtől szerdáig.

ÉM

Fotó: Bujdos Tibor

A munkálatok ideje alatt az érintett 200 méteres szakaszon jelzőőrös forgalomirányítás mellett, váltakozó irányban, egy sávon haladhat a forgalom. Október 11-én, kedden, várhatóan 8 és 11 óra között az Alacska bekötőút csomópontja le lesz zárva. Ezen időszakban, az Alacskai elágazás megállóban a Volán járatok nem fognak megállni. A főutat az Alacskai útról ideiglenesen a Zsigmond király utca-Erőmű utca-Hazafias utca útvonalon lehet elérni.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozással járó munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kérik, a felújítási munkákat az ő érdekükben végzik el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában