Újranyitás emelt áron

2022.10.28. 14:51

Drágább lett a Miskolctapolcai Barlangfürdő

A Miskolctapolca Barlangfürdőt üzemeltető Miskolci Fürdők Kft. arról tájékoztatott, hogy a többszörösére emelkedett energiaköltségek miatt a fürdő további üzemeltetéséhez és a megszokott színvonal megtartása érdekében változnak a jegy- és bérletárak.

ÉM

Fotó: Bujdos Tibor

A Barlangfürdőben az újra nyitással megszűnt az eddig alkalmazott szezonos és szezonon kívüli jegy- és bérletár struktúra. A cég közölte, hogy nem áll szándékunkban a teljes költségnövekményt áthárítani a vendégekre.

Október 28-tól a barlangfürdő jegyárai - mint írták - átlagosan 671 forinttal emelkedik a szezonos időszak belépőihez képest, az Aquaterápia részleg gyógyászati szolgáltatásokhoz kapcsolódó árai átlagosan 188 forinttal, a wellness szolgáltatások díjai átlagosan 1090 forinttal nőnek. Bérletek vásárlása esetén, átlagosan 2610 forinttal változik az ár. 
Egy felnőtt, időkorlát néküli belépő 6850 forintba kerül a barlangfürdőbe, az ugyanilyen gyermek belépő ára 5050 forint lett. Az időkorlát nélküli családi belépő 14 400 forint október 28-tól.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában