Családi- és gyermeknap

2022.09.17. 13:37

Egy napra visszatér a nyári szünet a Győri kapuba

A szervezők a családosoknak és a gyerekeknek igyekeztek kedveskedni a színes programokkal a Győri kapuban.

Ujlaki Attila

Fotó: Bujdos Tibor

Hetedik alkalommal rendezték meg a Győri Kapui Vigasságot Miskolcon, az ifjúsági sportpályán, amely egy családi- és egyben gyermeknap is.

„Az elnevezés nem véletlen, hiszen próbáltuk legalább egy nappal meghosszabbítani és visszahozni a nyári szünetet a fiatalabbaknak” – mondta el portálunknak Hollósy András, a Fidesz-KDNP helyi önkormányzati képviselője, az esemény egyik főszervezője.

A családok kikapcsolódását szolgálja

„A Győri kapu környékén sok ezer ember él, és fontos, hogy ebben a városrészben is legyen olyan program, amely a családok szórakozását szolgálja” – hangsúlyozta Hollósy András. Hozzátette, ezért született meg korábban a program ötlete több önkormányzati képviselővel karöltve, többek között: dr. Nagy Ákossal, Deák-Bárdos Mihállyal, illetve az egyik korábbi alapítóval, Hubay Györggyel is. A szervezők színes programokkal készültek. A gyermekprogramok mellett, tűzoltó bemutatóval, habpartyval. Ezen a napon az ifjúsági műfüves pályát is ingyenesen használhatták az érdeklődők. Az elmúlt évekhez hasonlóan, a mostani rendezvény is több száz érdeklődőt vonzott. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában