Születésnap

2022.08.20. 09:00

Trópusi ízeltlábúak lepték el a miskolci állatkertet

Az állatok is részesülnek az ünneplésből, kedvenc csemegéjükből előállított tortával kedveskednek nekik Miskolcon augusztus 20-án.

DA

Fotó: Shutterstock

Harminckilenc éves születésnapját ünnepli a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, hagyományaihoz híven a nemzeti ünnepen, augusztus 20-án. A látogatókat változatos eseményekkel várják 10-17 óráig ingyenesen a jeles napon. Az állatok is részesülnek az ünneplésből. A kedvenc csemegéjükből előállított tortával kedveskednek nekik gondozóik a látványetetések során. A gyermekek számára arcfestéssel készültek a szervezők. A Herman Ottó Múzeum jóvoltából állati kövületeket – cápa, dinoszaurusz, ősmajom csontok - lehet megtekinteni. A Bogaras vagyok tagjai trópusi ízeltlábúakat hoztak magukkal interaktív programjukra. A Száhel bemutató pedig afrikai kézműves foglalkozásoknak: ékszer- és hangszerkészítésnek, valamint táncbemutatónak ad otthont, ahol az érdeklődők számára afrikai táncokat tanítanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában