Még ilyet!

2022.07.01. 07:00

Haha

Csákó Attila

Fotó: Bach Máté

Számottevő hozzájárulást várna el a lakosságtól a főváros vezetése, mivel szerintük a magas energiaárak miatt a tervezett zöld átállás csak így lesz megvalósítható. Budapest csatlakozik egy brüsszeli kezdeményezésű energiatakarékossági projekthez, amiben többek között az autós forgalom radikális visszaszorítása is szerepel.

Niedermüller Péter erzsébetváros polgármestere - tudják, ő mondta 2019-ben, hogy "nem indulok az önkormányzati választásokon, mert nincs ilyen típusú tapasztalatom, nem csinálok magamból bohócot!" - Bohár Dániel riporter minap feltett kérdésére, hogy milyen spórolást javasol a lakosságnak, azt mondta, „például kevesebbet autózzanak”. Arra a kérdésre viszont, hogy ő maga mivel érkezett a közgyűlésre, egy szép nagy vigyor mellett úgy felelt, „én ide autóval jöttem, haha”.

Mondhatnánk, ilyen egy igazi liberális politikus, aki elvtársaival egyetemben hülyének próbálja nézni a választókat. De ha megnézzük az áprilisi országgyűlési választás és a múlt hétvégi időközi voksolás összeredményét, valamint a Nézőpont Intézet friss közvélemény-kutatásának eredményét, mely szerint ellenzéket váltana a magyarok többsége, akkor túl sok "hahára" nincs oka Niedermüllernek és elvbarátainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában