Jegyzet

2022.06.24. 07:01

Vakáció

Nagy-Hankó Krisztina

Tíz hét. Nagyjából ennyit kell megoldani. Két hét napközis tábor, egy hét ott­alvós tábor, két hét a na­gyinál, egy hét a rokonoknál. A fennmaradó időben meg majd lesz valahogy. Lesz még nyaralás is a családdal, hiszen a szülők is mennek valamikor szabadságra. A lényeg, hogy a gyerek biztonságban, jó helyen legyen, jól érezze magát, és lehetőleg még fejlődjön is, mondjuk az úszásban vagy a lovaglásban, vagy még sorolhatnám hosszasan, hogy mennyi mindenben.

A tematikus napközis táborok a gyermekmegőrzésen túl többletet is adnak. Persze a különleges szolgáltatásoknak ára is van. Pedig néha pont elég lenne egy fagyizás hűsölve az árnyékban, a játszótéren hintázni, hogy lengesse a hajunkat a szél, vagy szaladgálni mezítláb a vízzel fellocsolt betonon. Gyermekkorunkban ilyesmikkel is töltöttük az időt a nyári szünetben, és jó volt. Ma már lehet, hogy ez kevés, mert az élmény, akár egy habos sütemény, habzsolva az igazi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában