Teljesen megszüntették a 2-es villamost

2022.06.18. 12:30

Nem értik az újabb menetrend-módosítást

„Járatritkítások és újabb menetrendi megszorítás a miskolci tömegközlekedésben” címmel juttatta el lapunknak közleményét a Fidesz–KDNP miskolci frakciószövetsége.

ÉM

Forrás: Illusztráció

„Itt az újabb baloldali ámokfutás eredménye: 21 buszvonal járatszámát csökkentették és alakították át, és teljesen megszüntették a 2-es villamost a nyári szünetben Miskolcon. Mindezt a miskolciak megkérdezése nélkül” – írják.. 

„Az elmúlt két és fél évben már több mint ötvenszer módosítottak a városi menetrenden. Felháborító, hogy budapesti cégekkel állítják össze a miskolci menetrendet, és a miskolciak továbbra sem ismerhetik meg a sok millió forintból rendelt tömegközlekedési, átvilágítási dokumentumokat. Frakciónk eleve nem támogat olyan intézkedéseket, amelyek nem szolgálják a várost vagy a miskolciak érdekeit. Felszólítjuk tehát a baloldali városvezetést, hogy ne a budapesti cégekért, hanem a miskolci emberekért dolgozzanak!” – tették hozzá közleményükben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában