Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola

2022.06.10. 11:00

Aranyérem és rózsaszál

Ötszázan ünnepeltek a napokban tartott Bodrog-parti sportfesztiválon.

KT

A Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola újra bebizonyította, hogy a város óriási értéke: az Árpád Vezér Gimnázium tornacsarnokában a gyerekek és a szülők mellett ott voltak a rokonok, a szimpatizánsok, továbbá a település elöljárói is. 

– A SUSI olyan, mint egy óriási család – mondta Aros János polgármester, majd hozzátette: – Egész éves munkájukért köszönettel tartozunk a diákoknak, a felkészítőknek, az anyukáknak, az apukáknak, az iskola sikereire pedig nagyon büszkék vagyunk. 

A kicsik eredményes tevékenységének jutalmául kiosztottak vagy száz medáliát, és nagyon sokan kaptak márkás sportfelszerelést is. 

Kijutott az ünneplésből a rendezvényen a megyei kézilabda-bajnokságot megnyert női kézilabdázóknak, akik az aranyérmeik mellé percekig tartó vastapsot is bezsebeltek. 

Bodorovics Tamás edzőt és tanítványait méltatta Csernai Andrea, a megyei szövetség irodavezetője, Sikora Attila alpolgármester, Belicza János, a SUSI elnöke és Majoros Tamás ügyvezető igazgató is.

(A borítóképen: Aros János polgármester és Majoros Tamás ügyvezető igazgató virággal köszöntötte a SUSI bajnokcsapatának tagjait | Fotó: KT)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában