„Év erdésze” verseny

2022.05.25. 11:00

Második lett az országoson

Az Országos Erdészeti Egyesület által kiírt „Év erdésze” verseny 14. országos döntőjének házigazdája a Pilisi Parkerdő Zrt. volt.

ÉM

A rendezvény célja évről évre változatlan: az erdészszakma társadalmi elismertségének növelése, a résztvevők szaktudásának és szakmai felkészültségének gyarapítása. 

A kétnapos, Gyarmatpusztán rendezett versenyen húsz szakember mérte össze tudását. A viadalt Gerner László, a Mecsekerdő Zrt. erdésze nyerte, megelőzve Bakti Pétert, az Északerdő Zrt. és Horváth Flóriánt, a Taeg Zrt. munkatársát. 

Bakti Péter az összetett szakmai írásbeli feladatsor, a felismerés, valamint a golyós lövészet versenyszámokban bizonyult a legjobbnak. A Lillafüredi Erdészet kerületvezető erdésze április végén az Északerdő Zrt. házi válogatóversenyét megnyerve jutott el az országos döntőbe. Tavaly egyébként a harmadik helyen végzett az „Év erdésze” versenyen.

(A borítóképen: Bakti Péter idén is jól szerepelt a versenyen | Fotó: Északerdő)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában