Május 1.

2022.04.29. 12:44

Ingyenes buszok a Majális-parkba május elsején

A május 1-jei ünnepnap átírja Miskolc közösségi közlekedését.

ÉM

Amellett, hogy vasárnapi menetrend lesz érvényben - azaz nem közlekednek a 44-es és az ingyenes áruházi járatok, a 3-as, 7-es és 21-es buszok sem érintik az útvonalukba eső hipermarketeket –, az aznapi régiségvásár miatt villamospótló autóbuszok járnak reggel 7 órától délután 3-ig a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között.

Az idén a Csanyikban tartott városi majálisra ingyenes járatok indulnak május 1-én az Avas kilátó, illetve a Repülőtér/Bosch végállomásokról félórás időközönként. Az elsők 9 óra 10 perckor indulnak, visszafelé az utolsókat 18:45 és 19:05 órakor indítják – közli honlapján a városi közlekedési társaság.

Az ingyenes járatok az Avas kilátó végállomástól a Népkertig a 34-es autóbusz megállóhelyein állnak meg, majd a Villanyrendőr, Hősök tere, Kazinczy utca, Szemere kert érintésével a Dózsa György úttól az 1-es autóbusz vonalán közlekednek.

A Repülőtér/Bosch végállomás–Majális park közötti ingyenes járat az 54-es autóbusz megállóhelyein áll meg, Felső-Majláthtól pedig az 1-es busz  vonalát követi.

Vasárnaptól újra közlekedik a ZOO járat

Az autóbusznak van meghirdetett menetrendje, de az elmúlt éveknek megfelelően csak akkor indul el, ha azt az utas kéri. A ZOO járat előzetes telefonos bejelentkezés alapján, vagy személyesen Felső-Majláth végállomáson indulás előtt kérhető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában