Fejlesztések

2022.02.14. 07:00

Cukrászda és pékség is lesz

Rátkán és Golopon járt a napokban dr. Hörcsik Richárd, Abaúj és Zemplén országgyűlési képviselője, ahol a települések vezetőivel az aktuális fejlesztésekről egyeztettek.

„Számos korábbi közös siker után Rátkán már konkrét tervekről és nyertes pályázatokról beszéltünk Tirk Sándorné polgármesterrel. A Gazdaságélénkítő Program keretében hamarosan cukrászda és pékség létesül egy öreg parasztház felújításával, mely nemcsak turisztikailag, hanem a foglalkoztatás szempontjából is fontos, ugyanakkor a nemzetiségi támogatások keretében megújul Rátka rendezvényszínpada, valamint a polgármesteri hivatal belső felújítására is rendelkezésre áll a támogatás. Golopon Angelovics Helga polgármester asszonnyal áttekintettük a benyújtott új pályázatokat, a Tokaj-Zemplén Térség Fejlesztési Program Kistelepülési Fejlesztési Alapjára benyújtott elképzelést és a folyamatban lévő templom felújítási munkálatokat”, számolt be a látogatásról a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában