Civil akadémia

2022.01.27. 19:32

Szabadság igen, szabadosság nem

„Mi a tét?!” címmel Miskolcon rendezett kihelyezett Civil Akadémiáját a Civil Összefogás Fórum Miskolci Klubja csütörtök délután.

A Tudomány és Technika Házában megtartott esemény vendége Csöbör Katalin országgyűlési képviselő volt, szakértő vendég pedig Kiszelly Zoltán politológus, a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatója. Közreműködött dr. Hortai Rita, a Versbarátok Köre elnöke. A beszélgetést Lengyel Attila, a CÖF Miskolci Klubjának elnöke vezette. 

 

 

A Civil Akadémia több fontos és aktuális témát is napirendre tűzött. Közülük az egyik, hogy Nyugat-Európa feladva kulturális gyökereit, a jólét oltárán feláldozza ősei múltjában gyökeredző jövendőjét. 

Elhangzott: „A gyermektelen európai uniós elit számára tűzre vetni való érték a család lélek- és emberformáló ereje, vele együtt a haza és annak feltétlen szeretete. Helyette a korlátlan, egyéni szabadság iránti elvárás munkál az emberekben, különösen azok képviseleti jogát maguknak követelő szervezetek vagy hatalmat éppen gyakorló intézmények vezetőiben. Ennek következtében az egyén saját érdekeit elébe helyezheti a közösségi érdekeknek, ami miatt a társadalom létét biztosító összetartozás szálainak hálója felfoszlik, a szabadság szabadosságba csap át”. Részletek későbbi Északban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában