Top 100

2021.11.11. 13:00

Konferenciánkon a megye gazdasági elitje

Az Észak-Magyarország TOP 100 kiadványa megyénk gazdasági életének jelenét, az értékteremtő, sikeres cégeket mutatja be.

Forrás: ÉM/Illusztráció

Az Észak-Magyarország gondozásában megjelent a Borsod-Abaúj-Zemplén megye gazdasági életének legjelentősebb szereplőit bemutató TOP 100. A kiadvány a térség gazdasági folyamatainak összegzése mellett ráirányítja a figyelmet azokra a megyei székhelyű cégekre és vállalkozókra, amelyek, akik nemcsak teljesítményükkel, hanem a foglalkoztatásban betöltött kiemelkedő szerepükkel is meghatározóak a helyi társadalom mindennapi életében.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal megyei adó- és vámigazgatósága az Észak-Magyarországgal együttműködésben 2006 óta állítja össze a legjelentősebb vállalatokat bemutató kiadványt. Az évenkénti összeállítás tavaly – a pandémia miatt – nem készülhetett el.

A megyei székhelyű vállalkozások idei TOP 100-as rangsora a 2020-ban elért árbevétel és az átlagos állományi létszám alapján készült. A kötet ünnepélyes bemutatója csütörtökön lesz a DVTK-stadion rendezvénytermében, az eseményen adják át a TOP 100 Gazdasági Díjat, amellyel a megyei cégtulajdonosok, cégvezetők, valamint a vezető menedzserek kiemelkedő gazdasági eredményeit ismerik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában