Gyász

2021.11.16. 08:30

Elhunyt Serényfalva polgármestere

Harmincegy éven keresztül vezette szeretett települését.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: Shutterstock

Méltósággal viselt betegség után elhunyt Szerna Csaba, Serényfalva község polgármestere. A helyiek tisztában voltak az egészségi állapotával, a lakosságot mégis megrendítette a megváltoztathatatlan tény. Szerna Csaba igazi lokálpatrióta volt. A térséget csupán a főiskolai tanulmányai idejére hagyta el, diplomájának megszerzése után azonnal visszatért szeretett falujába. Beosztottként és vezetőként is dolgozott a közművelődés, valamint az oktatás területén. Ezzel párhuzamosan 1990. szeptember 30-tól polgármesterként segítette hőn szeretett faluját. Feladatát mindvégig társadalmi megbízásban látta el, ami ugyancsak igazolja, hogy számára Serényfalva volt az első.

Szerna Csaba 66 éves volt | Fotó: Olvasónktól

Szerna Csaba 31 éven keresztül volt polgármester. Tele volt tervekkel, ötletekkel, a lakosság sosem feledi tettrekészségét. Falunapokat, idősek estéjét, ünnepségeket szervezett évről évre, emellett pedig a község virágosítása is az ő nevéhez fűződik. Lokálpatriótaként irányította a falu életét, mindenre, mindenkire odafigyelt.

Szerna Csabától november 20-án, szombaton 13 órakor vesznek végső búcsút a serényfalvai temetőben. A település polgármestere 66 éves volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában