Miskolc

2021.11.28. 21:00

Elegáns aulában, szívmelengető szalagavató

Forrás: Facebook

Fotó: Simon Gabor

„A végzős diákok egyik legszebb ünnepe a szalagavató. Szerencsére újra élőben és újra a Miskolci Egyetem elegáns aulájában rendezhettük meg. A Földes Ferenc Gimnázium szalagavatójára Pólik Magdolna, Túróczyné Bényei Szilvia, Pászthy-Sipos Andrea, Szűcs Tamás, valamint Petrány Mihály pedagógusok irányításával a végzős diákok hangulatos, tartalmas és szívmelengető ünnepi műsort készítettek”, írta közösségi oldalán az intézmény igazgatóhelyettese, Kovácsné Szeppelfeld Erzsébet.

Azzal folytatta, hogy az ünnepség második részében Fazekas Róbert igazgató mondott köszöntő beszédet, majd kezdetét vette az ünnepélyes szalagavatás. Az elegáns, szép szalagok a selmeci hagyományok nyomán immár minden végzős karján is jelzik a közösséghez tartozást és a felnőtté válás szép állomását.

Az ünnepeltek: A 12. A osztály és osztályfőnökük, Sebő Sára, a 12. B osztály és osztályfőnökük, Szalontainé Batta Barbara, a 12. C osztály és osztályfőnökük, Kovács Benedek, a 12. D osztály és osztályfőnökük, Szentesi Csilla, és a 12. E osztály és osztályfőnökeik, Cseke-Tímár Enikő és Pocsayné Zámbó Zsuzsanna.

A Földes szalagavatójának teljes műsora megtekinthető – élőben streamelték is – az iskola honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában