Oklevélátadó

2021.08.19. 19:40

Elismerték a járvány önkénteseit

A pandémia alatt szolgálatot vállalókat köszöntötték a miskolci Városházán.

Magyar Mltai Szeretetszolglat Egyeslet kpviselje s Veres Pl polgrmester (j)

Fotó: Vajda János

Elismerő oklevéllel köszönték meg önzetlen munkáját Miskolc hőseinek, annak a 8 helyi szervezeteknek és 46 magánszemélynek, akik önkéntesként tevékenykedtek a koronavírus járvány ideje alatt. Az ünnepélyes oklevélátadót 2021. augusztus 19-én, a miskolci Városháza dísztermében rendezték, ahol Veres Pál polgármester köszöntötte az elismerteket, három alpolgármestere és jegyzője társaságában.

A résztvevők Soós Gábor hegedűművész játékát is meghallgathatták, majd állófogadáson vendégelték meg őket.

Megérdemlik a tiszteletet

„Nem tudunk elégszer köszönetet mondani azoknak, akik segítettek abban, hogy az elmúlt év nagyobb gondok nélkül múlt el. Önök azok, akik bizonyítják, hogy városvezetőként érdemes tenni ezért a megyeszékhelyért, hiszen ilyen szellemiségű polgárai és civil szervezetei vannak” – mondta Veres Pál, Miskolc polgármestere. „Bizonytalanok voltunk, hogy vajon mit kell tennünk és hogyan kell viselkednünk ebben a nehéz időszakban. Amit tudtunk, hogy segítenünk kell azokon, akik a legbizonytalanabb helyzetben vannak és nincs kihez fordulniuk. Nekünk ez feladatunk volt, de valamennyi miskolci nevében tisztelgünk mindazok előtt, akik saját testi épségüket és fáradtságukat nem kímélve, mindezt önként tették.”

Elismerésben részesült: a Bűnmegelőzési Centrum Polgárőr Egyesület, a Diósgyőr Szurkolók Közössége, a Görömbölyi Polgárőrség Egyesülete, a Hála-süTeam, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület, a Miskolc Diósgyőr Polgárőr Egyesület, a Miskolci Lelkisegély Telefonszolgálatért Alapítvány, és a Miskolci Otthon Segítünk Alapítvány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában