Kiérdemelték

2021.07.09. 19:45

Miniszteri elismerések megyénkben

A napokban tartották több, a környezetünkhöz, a környezetvédelemhez kapcsolódó világnap alkalmából az elismerések átadását, köztük olyanokat is, amelyet korábban a járványhelyzet miatt nem tudtak megtartani.

Fotó: BNPI

Megyénkbe ezúttal is több elismerés érkezett. A Föld Napja alkalmából Dr. Nagy István agrárminiszter Pro Natura Emlékplakettet adott Bartók Katalin, az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság közönségszolgálati munkatársa, és Szmoradné Tóth Erika, az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság környezeti nevelési munkatársa részére, valamint Miniszteri Elismerő Oklevelet adott Falucskai Gusztáv, az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság gondnoka, telepvezetője és Korpás Attila, az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi őrszolgálat csoportvezetője részére.

Pro Natura Díjat vehetett át Tóth László, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság Dél-Hevesi Tájegységének vezetője. Pro Natura Emlékplakett elismerésben részesült Bernáthné Szabó Gabriella a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság Pályázatkezelési Osztály osztályvezetője. Hegyi Tünde, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság Gazdasági igazgatóhelyettese és főosztályvezetője Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott.

Az Erdők Világnapja alkalmából miniszteri elismerő oklevelet kapott Demjén Béla az Északerdő Zrt. Sajóvölgyi Erdészeti Igazgatóság kerületvezető erdésze, az erdőgazdálkodási és a természetvédelmi célok együttes érvényesülése érdekében végzett több mint négy évtizedes kiemelkedő munkájáért.

A Környezetvédelmi Világnap alkalmából miniszteri elismerő oklevélben részesült Fiala-Molnár Emese a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztályának környezetvédelmi szakügyintézője, a levegőtisztaság-védelem területén végzett kiemelkedő, példamutató hatósági munkájáért.

(A borítóképen: Dr. Nagy István, Hegyi Tünde, Bernáthné Szabó Gabriella és Tóth László az átadón)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában