cikkajánló

2021.06.17. 20:30

Az oltópontok maradnak, az oltóhelyek száma csökken

Orosháza, 2021. június 13. Vízvári Zoltánné asszisztens beolt egy férfit a német-amerikai fejlesztésû Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina elsõ adagjával az orosházi Dr. László Elek Kórház és Rendelõintézetben kialakított oltóponton 2021. június 13-án. MTI/Rosta Tibor

Forrás: MTI

Fotó: Rosta Tibor

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivataltól megtudtuk, megyénkben a következő kórházakban továbbra is biztosított az első és a második körös oltások beadása: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház, Almási Balogh Pál Kórház Ózd, Koch Róbert Kórház Edelény, Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórház és a Kazincbarcikai Kórház. Mivel a magyar oltási program előrehaladottságának köszönhetően az oltandók száma csökken, az oltópontokon található oltóhelyek száma változik az aktuális igényeknek megfelelően, hívta fel a figyelmet a kormányhivatal.

További részletek hamarosan!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában