városközponti park

2021.05.16. 19:30

Interaktív játszóteret is kaptak a fiatalok Tiszaújvárosban

A holland gyártású játszóhely ideális kicsiknek és nagyoknak, felnőtteknek és gyerekeknek, komplett családoknak vagy éppen társaságra vágyóknak.

Forrás: ÉM

Elkészült a tiszaújvárosi városközponti parkban a Yalp Sona, az a 3,2 méter magas boltív, mely beépített hangszóróival és érzékelőjével lehetővé teszi az azonnali interakciót. Nem kell mást tenni, csak addig nyomni egy gombot, amíg el nem jutunk a kívánt játékig, majd élvezhetjük a játékot. A Tiszaújvárosi Városgazda Kft. beruházását a Tiszaújváros Jövőjéért Alapítvány 15 millió forinttal támogatta.

Mozgáskorlátozottaknak is

A holland gyártású játszóhely ideális kicsiknek és nagyoknak, felnőtteknek és gyerekeknek, komplett családoknak vagy éppen társaságra vágyóknak. Kialakítása lehetővé teszi a mozgáskorlátozottak bevonását is az ottani játékokba.

Fülöp György tiszaújvárosi polgármester és Marton Zsombor, a Mol Petrolkémia Zrt. nemrégiben kinevezett vezérigazgatója a napokban találkozott egymással és együtt látogattak el az új interaktív játékelemhez, mely lényegében a Mol Petrolkémia Zrt. és Tiszaújváros Város Önkormányzata által létrehozott Tiszaújváros Jövőjéért Alapítvány támogatásával valósult meg.

A két vezető egyetértett abban, hogy a gyáróriás és a város szoros szimbiózisban működik egymás mellett, és a korábban kialakult korrekt partnerkapcsolatot a jövőben is szeretnék fenntartani, sőt még szorosabbra fűzni. A Mol elkötelezett, hogy nemcsak munkahelyet biztosít az itt élő embereknek, hanem aktívan részt vállal a város közösségi életéből is.

(A borítóképen: A játszóteret is megnézte a két vezető)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában