Röviden

2020.08.04. 09:30

Rövidhírek a tiszaújvárosi járásból

20200423 Sajószöged fotó: Ádám János ÁJ Észak-Magyarország Új, korszerű bölcsőde épül Sajószögeden.

Fotó: Ádám János

Helyettesítés a sajószögedi orvosi rendelőben

Augusztus 7-ig szabadság miatt változott a háziorvosi rendelési idő. Dr. Farkas Ilona előzetes telefonos egyeztetést követően, indokolt esetben, Sajóörösön és Nagycsécsen a saját rendelési ideje alatt ellátja a sajószögedi betegeket is. A helyettes körzeti ápolónő Vig-Demeter Katalin. Kedden 9 és 11, csütörtökön 10 és 12, pénteken 9 és 11 óra között várja a betegeket. Szerdán tervezett áramszünet miatt a rendelés elmarad, Hejőkeresztúron 8.30 és 10.30 között fogadják a betegeket.


Új hangrendszer lesz a tiszaújvárosi stadionban

Több beruházás valósult meg az úgynevezett taotámogatásoknak köszönhetően. Ilyen volt például a játékcsarnok és a labdarúgó-stadion eredményjelzőinek cseréje vagy a 3. sz. edzőpálya világításának, kerítésének kialakítása. A labdarúgó-stadion hangosítása már több mint 20 éves, elavult rendszerű, és egyre nehezebben lehetett karbantartani. A Termálfürdő FC ezért azt javasolta, hogy az egyesület jelenleg rendelkezésre álló taotámogatásból befolyt és eddig fel nem használt összegét egy új hangosítási rendszer kiépítésére használhassa fel. Tiszaújváros önkormányzata az ehhez szükséges önrészt (671 787 forintot) biztosította az egyesületnek.


Szögedi Zöld Sziget a legkisebbeknek

Szeptember 1-jén nyílhat meg Sajószögeden a közelmúltban elkészült Zöld Sziget Bölcsőde. A bölcsőde csendes, nyugodt környezetben, a település egyik kis forgalmú utcájában, a Mátyás király utca 10. szám alatt található, közvetlenül az óvoda mögött. A két intézmény között az átjárás biztosított, így a bölcsőde lényegében két irányból is megközelíthető. A bölcsőde két csoportban összesen 28 férőhellyel rendelkezik. Világos, napfényes csoportszobákat alakítottak ki, a játszóeszközök és a játszóudvar segítik a gyermekek fejlődését. Az egyik csoportban a kisebbeket, a másikban a nagyobbakat fogadják.

(A borítóképen: Új, korszerű bölcsőde épül Sajószögeden)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában