pályázat

2020.07.13. 09:30

Segítség a hátrányos helyzetbe kerülteknek

Pályázatot hirdetnek szociális civil és nyugdíjasszervezeteket támogatók számára.

Forrás: ÉM

Szociális feladatot ellátó civil szervezetek és nyugdíjasszervezetek támogatására hirdet pályázatot a Miskolc önkormányzata közgyűlésének egészségügyi, szociális és környezet-egészségügyi bizottsága. Elsősorban hátrányos helyzetbe került családokat támogató programokkal lehet pályázni, valamint olyanokkal, amelyek a munkanélkülieket, a drog- és szenvedélybetegeket, a hátrányos és veszélyeztetett gyermekeket, fogyatékosokat, az időseket és szociálisan rászorultakat segítő programok szervezéséhez és lebonyolításához nyújthatna segítséget.

A támogatásra igényt tarthat minden miskolci szociális, fogyatékosügyi jellegű feladatokat ellátó jogi személy, akinek tevékenységi körébe tartozik a pályázatban feltüntetett cél, de pályázhatnak nyugdíjasszervezetek is. A leadási határidő július 31., a részletes kiírás a miskolci polgármesteri hivatal lakosságszolgálati főosztály szociális és köznevelési osztályán vagy a város honlapján ismerhető meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában