A hétvége legjobb képei

2020.07.06. 18:00

Régiségvásár, edzőmeccs, nagycsaládosok napja

Ez a hétvége sem telt el események nélkül. A fotósaink ismét fantasztikus képeket készítettek.

Zöldi Anikó

Júliusi régiségvásár Miskolcon

Fotó: Bujdos Tibor

A hétvége eseményei néhány gondolatban:

Családi- és gyermek­napot tartott a Miskolci Nagycsaládosok Egyesülete a hétvégén. Régóta tervezgette a programot az egyesület, végül hétvégén gyerekkacagástól volt hangos a Csanyik-völgy.

Július első vasárnapja volt, szép idő, így nem csoda, hogy sokan voltak kíváncsiak a régiségvásárra Miskolcon. Volt, aki elővigyázatosan maszkban nézett körül.

Az elmúlt hetek változékony időjárásának is köszönhetően ismét erősen kátyúsak megyénk fő és mellékközlekedési útjai is.

Szombaton lejátszotta harmadik nyári felkészülési mérkőzését a KolorCity Kazincbarcikai SC NB II.-es labdarúgócsapata. A sárga-kékek Putnokon léptek pályára, a házigazda NB III.-as együttes ellenfeleként.

Remek családi programnak bizonyult a bükkszentkereszti levendula szüret. A Bükk szívében fekvő csendes kis településen felpezsdült az élet vasárnap: Gyuri bácsi levendula szüretet hirdetett.

Ne maradjatok le a hétvége legjobb képeiről!

A hétvége leglátványosabb képei itt tekinthetőek meg!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában