Rendőrségi felhívás!

2024.06.04. 12:00

Kövekkel dobálták az autósokat az M3-as és az M30-as autópályán

Az M3 és M30-as autópálya Borsod vármegye szakaszain átívelő felüljáróiról - az elmúlt időszakban Emőd, valamint Encs térségében előfordult, hogy - gyerekek kavicsokkal, kövekkel dobálták meg a közlekedő autókat.

Repült a nehéz kő.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az esetek kapcsán felhívja a szülők figyelmét, hogy világosítsák fel gyermekeiket, hogy az ilyen jellegű cselekmények nem csínytevésnek számítanak. A dobálással a fiatalok bűncselekményt követnek el, melynek során tragikus következményt idézhetnek elő! Balesetet, vagy halálos tömegszerencsétlenséget is okozhatnak - hívta fel a figyelmet a rendőrség.

Az M3 és M30-as autópálya Borsod vármegye szakaszain átívelő felüljáróiról - az elmúlt időszakban Emőd, valamint Encs térségében előfordult, hogy - gyerekek kavicsokkal, kövekkel dobálták meg a közlekedő autókat. Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában