minikoncert

2020.05.20. 18:30

Vidámságot adott a koncert

Tóth Balázs

Fotó: Tóth Balázs

A szolnoki Szimfonik Harsona Együttes adott dupla minikoncertet Mezőkövesden a közelmúltban. Mester Ádám, a zenekar vezetője elmondta, nagyon örültek, hogy ebbe a régióba is eljutottak, Mezőkövesden még nem játszottak.

– Azért örülünk, hogy benne vagyunk a programban, mert mindenhol megviselte az embereket ez a sok héten át tartó bezártság. Ezért olyan zenéket válogattunk, amelyek kicsit vidámabbak, próbáljuk ezt az állapotot kicsit feljavítani. Az idő is teljesen depressziós volt, ezek a zenék jó választásnak bizonyultak. Hálás volt a közönség is – mondta Mester Ádám.

Az együttes a korábbi hetekben tíz helyszínen lépett föl, a kövesdi volt a tizenegyedik. A folytatásban még hat fellépés várt rájuk Karcagon és Mezőtúron.

– Kora délután inkább az idősebbek, estefelé már a fiatalabb generáció is hallgatta a koncerteket – osztotta meg addigi tapasztalatait Mester Ádám.

(A borítóképen: A koncerten)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában