Közlekedés

2020.04.11. 09:30

A vírus miatt nem kezdték el a munkát

A miskolci közgyűlés februári ülésén merült fel, hogy összehív a város egy közlekedésfejlesztési munkacsoportot.

Hajdu Mariann

Még a miskolci közgyűlés februári ülésén merült fel, hogy összehív a város egy közlekedésfejlesztési munkacsoportot, amely a járatritkításos előterjesztést lenne hivatott átdolgozni. A polgármester akkor azt mondta, hogy a következő héten el is kezdik a tárgyalásokat.

Összeült-e az említett munkacsoport? Tervezik-e a járatátalakítások későbbi újragondolását? – kérdeztük a miskolci önkormányzat sajtóosztályát, amint megkapjuk a válaszukat, közöljük.

Az viszont tény, hogy korábban, amikor a VEKE észrevételeivel kapcsolatban kértük véleményüket, akkor így válaszoltak: „(...) Amikor a város, illetve a város polgármestere együttműködést ajánlott részükre, a közös munkától elzárkóztak.”

Fejér Balázs értetlenül áll a nyilatkozat előtt. Korábban többször elhangzott, hogy az említett közlekedésfejlesztési munkacsoport munkájában a VEKE is részt vesz.

– Március 13-án lett volna az első ülés, de ezt a járványhelyzet miatt lefújták – mondja Fejér Balázs. – Azóta mi javaslatot küldtünk, hogy hogyan kezdhetnénk el online a munkát, de levelünkre választ nem kaptunk.

(A borítóképen: MVK illusztráció| Fotó: Ádám János)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában