Észak-Magyarország

2020.03.16. 18:45

Szerkesztőségünk ügyfélszolgálata is bezár

Ügyfélszolgálatunk március 30-ig zárva tart.

Fotó: Kozma István

A járványügyi helyzet sajnos szerkesztőségünk életét, munkáját is érinti. Számunkra is a legfontosabb a biztonság, az egészség óvása, az esetleges fertőzés megelőzése, ezért tájékoztatjuk kedves olvasóinkat és tisztelt ügyfeleinket, hogy szerkesztőségünk ügyfélszolgálata 2020. március 17-től zárva tart. Ám továbbra is elérhetőek maradunk: az Észak-Magyarország terjesztésével kapcsolatos ügyek intézésére kérjük, hívják a 06 80 442 444-es telefonszámot, a hirdetési ügyek intézésre pedig a 06 46 99 88 99-es telefonszámon állnak kollégáink rendelkezésükre, és szolgálnak információkkal, valamint az eszak.hu online felületen adhatják le hirdetésüket.

Terveink szerint az ügyfélszolgálatunk március 30-ig zárva tart, a továbbiakról az akkori, aktuális járványügyi helyzet függvényében döntünk, és erről időben tájékoztatást nyújtunk. Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában