Miskolc Holding

2020.02.06. 14:00

Mondd, te melyik céget szeretnéd vezetni?

Majd százharminc ember pályázott a Miskolc Holding tagvállalatainak élére.

A Miskolc Holding tagvállalatai közül az MVK vezérigazgatói posztjáról is hamarosan döntés születhet

Forrás: ÉM-archívum

Fotó: Bujdos Tibor

Élénk az érdeklődés a Miskolc Holding Zrt. tagvállalatainak vezetői pozícióira – közölte érdeklődésünkre szerdán délután a polgármesteri hivatal sajtóosztálya.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Miskolc Holding Zrt. igazgatótanácsa a cégcsoport hét tagvállalata esetében az év elején vezetői álláspályázatot hirdetett. A kiírás az MVK Zrt. vezérigazgatói, a Miskolci Városgazda Kft., a MIVÍZ Kft., a Mirend-Sec Miskolc Rendjéért Vagyonvédelmi Kft., a Mihő Kft. és a miskolci strandokat üzemeltető Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetői posztjait érinti. A pályázatok határideje január 31-én lejárt. A kiírt pályázatokra nem csak külső jelentkezőket vártak, belső körből, akár a jelenlegi vezetők is pályázhattak.

Szakmai szűrés

– A határidőre beérkezett 128 pályázati dokumentum átolvasása után az igazgatótanács szakmai szűrést végez a pályázatban kiírt szempontrendszer szerint – írták. Hozzátették, a legjobbaknak vélt pályázókat személyes találkozó keretében hallgatja meg a Miskolc Holding vezetése. Ennek megfelelően a kiválasztott új igazgatók márciusban kezdhetik meg a munkát a tagvállalatoknál.

(Borítókép: A Miskolc Holding tagvállalatai közül az MVK vezérigazgatói posztjáról is hamarosan döntés születhet Fotó: ÉM-archívum/Bujdos Tibor)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában