Földes-bál

2020.02.22. 17:00

Hagyomány a miskolci iskolában

Az arany, a piros és a Földes-kék voltak a fő színek.

A hagyományos Földes-bált idén is a gimnázium bálteremmé alakított tornacsarnokában rendezték meg. Az iskola diákönkormányzata minden esztendőben javaslatot tesz a bál témájára: most a hagyományos Földes-kék, az arany és a piros szín mellett döntöttek, mely színek a dekorációban és a báli ruhákban is visszaköszöntek. A pénteki esemény kezdetén – a hagyományoknak megfelelően – Fazekas Róbert megbízott igazgató mellett, az idei diákigazgató, Oleár Zalán is köszöntő beszéddel üdvözölte a megjelenteket. Ezután következett a végzősök – 34 pár – nyitótánca. A ballagni készülő diákok a nyitányt követően tanáraikat és szüleiket is táncra kérték.

Tombola és tombolás

Meglepetéssel készültek a szervezők: a gimnázium tavaly végzett zenei tehetsége, Drótos Viktor (ének, akusztikus gitár) és együttese – Győrffi Ádám György 11.B (basszusgitár), Godó Balázs (szólógitár, Zrínyi Gimnázium), Berecz Roland (dob, Jókai Általános Iskola) – adott fergeteges koncertet. Ezt követően a táncot csupán a tombola szakította meg, ahol az osztályok által felajánlott remek ajándékok kerültek kisorsolásra.

(A borítóképen: bálozó fiatalok | Fotó: Ádám János)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában