Tiszaújváros

2019.11.29. 18:00

A zeneiskola válaszolt a kihívásra

A legkülönbözőbb hivatásokról posztolnak képeket a tetris challenge résztvevői.

Pár hónapja indult világhódító útjára a tetris challenge, a kihívás, aminek lényege, hogy betekintést nyújt néhány kaotikusnak látszó, de a felszín mögött nagyon is rendezett eszköz, jármű, gép életébe. Rend­őrök, mentősök, tűzoltók, katonák kezdték. Kipakolták, amijük van, majd a mozaikba feküdtek. Ma már a legkülönbözőbb hivatásokról posztolnak képeket a tetris challenge résztvevői, hazánkban is egyre többen mutatják meg, milyen tárgyak között élik mindennapjaikat. Az országban – tudomásunk szerint – első zeneiskolaként a tiszaújvárosi Vándor Sándor Zeneiskola fogadta el a kihívást.

– Nyár végén az Instagramon láttam először ilyet – mondta Lakatos Vera fuvolatanár. – Már akkor megtetszett, és eszembe jutott, hogy akár mi is csinálhatnánk ilyet. Akkor még nem nagyon mertem pedzegetni, egészen a múlt hétig. Nagyon jó érzés így egyben látni a hangszereket, nagyon sok mindent ugyan ki sem tudtunk hozni.

A tetris challenge-ben nem csak az eszközöket pakolják ki mozaikszerűen, az emberek helyet hagynak saját maguknak is, minden zenetanár a „saját” hangszerei mellé feküdt. Így készült el a fotó a magasból, az iskola erkélyéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában