Miskolc

2019.09.22. 07:00

Ha kell egy kis inspiráció a lakás berendezéséhez

Profi szakemberek adnak tanácsokat az érdeklődőknek.

Forrás: Pixabay

Ha szívesen lapozgatod a lakberendezési magazinok oldalait, esetleg szeretnéd újjávarázsolni az otthonodat, akkor irány a

S/ALON BUDAPEST lakás­trend-kiállítás, ahol nem csak 140 varázslatos enteriőr, hanem profi szakemberektől kaphatsz ihletet és hasznos tanácsokat.

Aktuális trendek

Szeptember 20–22-e között egy óriási ötletmegosztó bemutatótérré változik a Budapest Aréna. A második lakástrend-kiállításon a lakberendezők és belsőépítészek által megtervezett, időnként meghökkentő enteriőrök nyújtanak majd inspirációt a design rajongóinak. A S/ALON BUDAPEST csapata folyamatosan figyelemmel kíséri az aktuális trendeket és megoldásokat, céljuk, hogy a nemzetközi szinten tapasztalt tendenciákat közérthető módon tálalják a hazai közönség számára.

Az idei rendezvény különlegessége Marc Ange An Extraordinary World, azaz „Egy rendkívüli világ” címet viselő kiállítása lesz.

Színek, minták, anyagok

A Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) szakmai partnerként a S/ALON kreatív csapatával karöltve idén életre kelt nyolc lenyűgöző lakberendezési designstílust.

– Ezek a hangulatmontázsok egy-egy stílus esszenciáját ragadják meg egyetlen képbe sűrítve: tehát színek, hangulatok, minták, anyagok, főbb bútorok, textíliák, dekorációs elemek, világítótestek összessége. Mindez együtt olyan lesz, mint egy igazi inspirációs utazás – ismertette Ács Erzsébet, a LOSZ elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában