Tiszakeszi

2019.08.29. 15:15

Egész életükön át Tiszakesziért dolgoztak

Tiszakeszi Község Önkormányzata nevében köszöntötte Sipos Imre polgármester és Kruj Tímea jegyző Kiss Lajost és Kiss Lajosné Katika nénit aranydiplomájuk átvétele alkalmából.

Balról az ünnepeltek és a polgármester

Nagy öröm volt számukra, hogy házaspárként mindketten jó egészségnek örvendve, ünnepélyes keretek között vehették át aranydiplomájukat Miskolcon a Calypso étteremben. Fiatal pályakezdőként ötven évvel ezelőtt Tiszakesziben kezdték el pályafutásukat, és egész életükben a településen dolgoztak a tiszakeszi gyerekekért és emberekért. Munkájukat mindig lelkiismeretesen végezték, aktív közösségi életet éltek, a településért tevékenykedtek. Szakmai munkájuk elismeréseként több kitüntetést is kaptak. Tiszakeszi Község Önkormányzata Kiss Lajos részére 2002-ben „Tiszakesziért” kitüntető díjat, majd 2013-ban díszpolgári címet, Kiss Lajosné részére 2008-ban „Tiszakesziért” kitüntető díjat adományozott.

Borítókép: Balról az ünnepeltek és a polgármester

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában