Alsóberecki

2019.08.05. 09:30

Az első héten már túl is vannak a bereckiek

Kéthetes napközis tábort rendeznek az alsóberecki gyerekek részére.

Bánhegyi Gábor

„Tehénfejés” a csapatversenyen

Forrás: ÉM

– Három- és tizenöt éves kor között jelentkezhettek a gyerekek a táborba, amelyet egy helyi egyesület és az önkormányzat közös szervezésében tartunk – mondja Emriné Bajnok Zita, Alsóberecki polgármestere. – Az első héten már túl is vagyunk, és eddig a gyerekek nagyon élvezték, hogy együtt tölthetik az időt. A legnagyobb vállalkozásunk egy egész napos kirándulás volt a Tisza-tóra, amelynek nagyon örültek a gyerekek, akik fáradhatatlanul gyűjtötték az élményeket. A napjaink általában közös játékkal telnek, de odafigyelünk a relaxálásra is.

A második hét ma kezdődött el.

– Ezen a héten sem fognak unatkozni a gyerekeink – mondja Alsóberecki polgármestere. – A hét első három napja a népi játszóházaké lesz, de most is tervezünk egy kirándulást, a tervek szerint a karosi Honfoglalás Kori Látogatóközpontba tekerünk majd át kerékpárral. Pénteken lesz még egy meglepetés is, de azt még nem árulhatom el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában