Helyi közélet

2019.03.05. 12:37

Álomgazdira vár Morzsi, Artúr és Bori

Miskolc – Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Miskolc – Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állat­egészségügyi Telep lakóiból mutatunk be hármat. Valamennyien veszettség elleni védőoltással, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 8 000 forint (veszettségi oltás+mikrochip ára). Érdeklődni a következő telefonszámokon lehet: 46/345-103, vagy 70/333-6625.

ÉM


Morzsi hároméves tacskó jellegű kan. Okos kutyus, könnyen kezelhető, más kutyákhoz is hamar hozzászokik, ha következetesen idomítják. Rengeteg energiája van, és szeret mindenről tudni. Sétánál eleinte húz, majd szépen igazodik az emberhez. Egy simogatásért bármire képes, és kifejezetten kedveli a gyerekeket. Veszettség elleni oltással már rendelkezik.


Artúr kétéves német juhász keverék kan. Figyelmes, keresi az ember társaságát, viszont korábban sok viszontagságon mehetett keresztül. Nagyon meg akar felelni a feléje támasztott elvárásoknak, de nem mindig tudja, hogyan tegye, ezért gyakran izgatott. Házőrzőnek kitűnő választás, de inkább tapasztaltabb, határozottabb gazdi mellé ajánlott egyedüli kutyaként.


Bori egyéves, bull jellegű keverék szuka. Egy hónapja az Ucekaj dűlőről került be a menhelyre. Hamar kiderült, hogy nagyon embercentrikus, és igényli a foglalkozást. Fiatal felnőttként még szeret játszani, és a huncutság mestere. Közepes testalkatával többfajta kutyatartói igénynek megfelelő házi kedvenc lehet. Ivartalanítása az új gazdi feladata lesz.


[related-post post_id="4154574"]

[related-post post_id="4146912"]

[related-post post_id="4139827"]

[related-post post_id="4132024"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában