Helyi közélet

2019.02.23. 19:31

Érkeznek a fotók a kátyúkról

Miskolc - Idén is várjuk olvasóink felvételeit, hogy bemutathassuk honlapunkon és lapunkban.

Miskolc - Idén is várjuk olvasóink felvételeit, hogy bemutathassuk honlapunkon és lapunkban.

A napokban indítottuk el felhívásunkat, amelyben újra a megye legnagyobb kátyúit és legkátyúsabb útjait keressük, és már érkeznek is az első olvasói fotók, videók. Ezekből elsőként Miskolcon, a Hejőparkban készített felvételt adjuk közre. A fotót beküldő olvasónk azt írja: a Jegenyés, illetve Benedekalja utca kereszteződésében két éve próbálják a helyi lakosok betömni, betömetni a kátyúkat, eddig nem sok sikerrel.

Várjuk a további felvételeket is olvasóinktól, hogy javaslatot tegyünk az utak fenntartóinak, hogy hol van a lakossági igények, tapasztalatok szerint igazán nagy szükség a kátyúzásra, esetleg komplett aszfaltcserére.

Ahogy tavaly

Tavaly tavasszal sok olvasónk küldött fotókat, videókat, szinte a megye minden szegletéből, olyan utakról is, amelyeken nem abban az évben keletkeztek az úthibák, hanem évek óta rossz állapotban vannak. Kérjük idén is: jártukban-keltükben álljanak meg, fotózzák le, vagy videózzák az úthibákat, és küldjék el nekünk az [email protected] címre, hogy bemutathassuk a Borsod Online-on vagy az Észak-Magyarországban.

ÉM


[related-post post_id="4144293"]

[related-post post_id="4141805"]

[related-post post_id="4077499"]

[related-post post_id="3955302"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában