Helyi közélet

2018.09.20. 13:24

Erdész-tisztújítás Bózsván és a Fónagyságon

Miskolc - Az Országos Erdészeti Egyesület, az egyik legrégebbi szakmai szervezet idén ősszel tart tisztújítást.

Miskolc - Az Országos Erdészeti Egyesület, az egyik legrégebbi szakmai szervezet idén ősszel tart tisztújítást.

A Miskolci Helyi Csoport tagjai Fónagyságon megerősítették elnöki tisztségében Zay Adorjánt, az ÉSZAKERDŐ Zrt. vezérigazgatóját, a titkári pozíciót pedig továbbra is Bányai Péter, az erdőgazdaság erdőművelési vezetője tölti be. Vezetőségi taggá választották Tajnai Róbertet, a Lillafüredi Erdészeti Igazgatóság vezetőjét. Egyesületi küldött Zay Adorján és Bányai Péter mellett Hornyánszky Antal lett.

A Sárospataki Helyi Csoport Bózs­ván tartott – szakmai nappal egybekötött – tisztújító közgyűlést. A három ciklus után leköszönő Buday Péter helyett Hulják Péter, a Telkibányai Erdészeti Igazgatóság igazgatója lett az elnök. Titkárrá ismét Sándor Zsoltot, a Sárospataki Erdészet vezetőjét választották. Ők ketten kaptak küldötti megbízást is. A csoportnál már hagyomány, hogy több vezetőségi tag segíti a munkát. Az ülésen úgy döntöttek, hogy az erdőgazdaságot Buday Péter, a nyugdíjas tagságot Fehér István, az erdészeti hatóságot Szentesi Zoltán, a magánerdő gazdálkodókat pedig Tóth László képviselje a következő ciklusban.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában