Helyi közélet

2018.08.04. 11:46

Elmarad a lecsófesztivál Miskolcon

Miskolc - A főszervező nagyon szeretné, ha egy év kihagyás után jövőre lenne folytatás.

Miskolc - A főszervező nagyon szeretné, ha egy év kihagyás után jövőre lenne folytatás.

Az idén lett volna a nyolcadik, de sajnos elmarad. 2010-ben az Észak-Magyarország internetes levelezőfóruma, a Miskolc-Agora tagjainak kezdeményezésére szervezték meg első ízben a fesztivált, és olyan sikere lett, hogy a következő évben, majd években nem volt kérdés, hogy lesz folytatás. Most meg mégsem. Az okokról Kanyog Miklós főszervezőt kérdeztük.

Azt nem mondom, hogy soha többé nem lesz lecsófesztivál." Kanyog Miklós

Több ok miatt

– Több oka van. Az egyik legfontosabb az érdeklődés hiánya, alig néhány csapat nevezett. Emellett támogatót sem találtam eleget, nem volt, aki szponzorálja a főzőverseny főnyereményét, így úgy döntöttem, lefújom a rendezvényt.

Kanyog Miklós szerint bonyolította a helyzetet, hogy rászerveztek egy másik rendezvényt a lecsófesztiválra, és a területfoglalási engedély is túl későn érkezett meg.

– Azt nem mondom, hogy soha többé nem lesz lecsófesztivál – tette hozzá. – A napokban tervezem, hogy leülök a szervező egyesület tagjaival, és megbeszéljük, hogyan tovább. Bízom benne, hogy a folytatás mellett döntünk.

- HM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában