Helyi közélet

2017.09.08. 17:03

Gyönyörűen megújult a sajóörösi kastélykert Sajóörsön

Sajóőrörs - Egészség- és sportnap volt Sajóörösön, a Mándy-kastélykertben.

Sajóőrörs - Egészség- és sportnap volt Sajóörösön, a Mándy-kastélykertben.

Gyönyörűen megújult a sajóörösi kastélykert, a falu és a környező települések lelkes, segítőkész lakóinak köszönhetően. Augusztusban méltó helyszínként szolgált a Sajóörös Községért Közalapítvány által hagyományteremtő céllal szervezett I. Egészség- és Sportnap számára.

Színes programokkal

A program rendkívül színes volt. A résztvevők és fellépők között voltak sportegyesületek, akik standokkal és bemutatókkal voltak jelen a nap folyamán, volt újraélesztési bemutató, meg lehetett nézni a tűzoltóautót, valamint az érdeklődők egészséges életmóddal kapcsolatos előadásokat hallgathattak.

A közönség kipróbálhatta Szabó Csilla tibeti hangtál terápiáját és a Tea Harmónia teáit is megkóstolhatták. A gyerekek szórakoztatásáról Cukor Bohóc gondoskodott, illetve kulturális totót is tölthettek ki a kilátogatók.

Akik segítettek

A nap résztvevői voltak: a Tiszaújvárosi Triatlon Klub, a sajóörösi Vitalitás Egyesület Jóga valamint Borsodi RC Modellező szakosztálya, a sajóörösi Maradj Mozgásban SE aerobik és természetjáró szakosztálya, a tiszaújvárosi TIFIT SC Dance Mix csapata, a miskolci Justitia Fuji-Yama SE, miskolci Terápiás kutyások, Tea Harmónia, dr. Pethő Gabriella, Somogyi J. Attila csontkovács, Tiszaújvárosi Mentők, Cukor Bohóc, Wass Albert Kulturális Egyesület, Tiszaújvárosi Hivatásos Tűzoltóság.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában